Zakelijk

ZakelijkAls u zaken wilt doen met bedrijven wilt u ook zeker weten dat deze bedrijven ook te vertrouwen zijn. Zeker als het aankomt op de rekeningen betalen. 100 procent zekerheid zal u helaas niet krijgen. Maar door de kredietwaardigheid van een bedrijf te controleren, krijgt u een indicatie over het verloop van de samenwerking. Het is immers belangrijk dat de rekening die u verstuurt ook op tijd worden betaald. De indicatie geeft het betalingsgedrag van een bedrijf aan.

Op het internet kunt u makkelijk achterhalen of een bedrijf zijn rekeningen netjes betaald. Dit kan zelfs zonder dat het desbetreffende bedrijf er iets van merkt. Vaak moet u als bedrijf zijnde geld voorschieten, om zelf niet in de problemen te komen moeten andere bedrijven ook hun rekeningen aan u betalen. Wanneer u naar een bedrijf googled om erachter te komen of het bedrijf altijd netjes betaald, kijk dan niet alleen op de eerste pagina. Bekijk alles tot pagina twee en drie.

Voor kleine bedragen kunt u Google raadplegen, voor grote bedragen raden wij u aan om het bedrijf in het echt te controleren. Bel of mail het bedrijf en vraag of u langs kunt komen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
Pinterest
Pinterest
SOCIALICON